Ponència sobre Coaching amb Sandra Lafuente

Ponència sobre Coaching amb Sandra Lafuente

Des del DAM VIOD vam organitzar una ponència sobre Coaching de la mà de Sandra Lafuente, especialitzada en Coach del desenvolupament de persones a nivell professional.
Des de l’Escola Pia Balmes volem que els alumnes escoltin la importancia de la motivació i el coneixement personal en el món laboral, de la veu d’una especialista en gestió de producte, ventes i Formació d’equips en empreses de Retail.
La Sandra Lafuente, una professional amb alta capacitat de gestió i coordinació, anàlisis de les categories de productes, lideratge, i motivació d’equips, ens ha parlat de com millorar la comunicació directa i eficaç mitjançant eines de coaching que poden ajudar als alumnes en el seu futur professional.
Durant la sessió hem après que el coaching és un procés de desenvolupament personal que es fa acompanyat d’algú que et va guiant, que et motiva. Tot s’inicia amb el descobriment del funcionament de la nostra ment, del reconeixement dels molts pensaments que durant el dia passen pel nostre cervell i que ens generen emocions en el cos.
Haurem de conèixer el què ens passa pel cap per a poder canviar les nostres accions. Quan tenim clar un objectiu la ment comença a treballar per a aconseguir-lo.
Hem après la importància d’establir fites, a nivell personal, laboral, relacional, material, tot. Si s’estableix com a objectiu, tard o d’hora es complirà, sempre acompanyat d’entusiasme i amb confiança i sobretot perseverança.
Tags:
No Comments

Post A Comment