Rebem la visita de Rubén Bernal.

Rebem la visita de Rubén Bernal.

Avui dijous al DAM VIOD hem tingut l’oportunitat de rebre la visita de Rubén Bernal, director de projecte d’uns Startup d’Experiència de Realitat Virtual creada per un grup de joves programadors, que han programat, dissenyat i organitzat una experiència real amb videojocs, un projecte d’emprenedoria.

https://redhelmetvr.com/

Ha explicat la importància d’iniciar projectes d’emprenedoria amb persones amb les que es coneix que es treballa bé, i les dificultats que hi pot haver pel fet de treballar amb amistats.

Insisteix en la necessitat de tenir molt clar el GDD del joc, és a dir, l’evolució i la mecànica del joc. D’aquesta manera, en total, van estar uns 6 mesos amb el disseny i programació del joc i després conèixer l’experiència de persones que jugaven i provaven el joc, entre familiars, amics i persones del carrer.

Actualment han aconseguit vendre l’experiència de joc a grans empreses com a team building i ho ofereixen a particulars, grups d’amics o families.

Com a conclusió comenta que han d’aprofitar aquesta professió de moda, que podem anar treballant de programador però sempre amb un ull a les empreses de videojocs. Estan en creixement i només cal estar al cas de les ofertes i seguir formant-se amb projectes propis.

No Comments

Post A Comment